Моля, изберете продукт
Инверсна лежанка Ембер Инверсна лежанка Ембер
399.00 лв.

КАКВО Е НУЖНО ДА ЗНАЕТЕ ЗА ИНВЕРСНАТА ЛЕЖАНКА?

СТАТУС НА ЗАЯВКА И ПЛАЩАНЕ

За колко време ще получа продукта?

Обикновено доставката отнема 7-10 дни.

Как мога да проследя статуса на моята заявка?

Ще ви бъде изпратен имейл с потвърждение на вашата заявка, която съдържа номера за проследяване на доставката в деня на експедицията на продукта.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

За какъв ръст и тегло е предназначена инверсната лежанка?

Лежанката за инверсия е предназначена за потребители с ръст между 1.46м.-2.0м. и тегло до 135кг.

Има ли варианти за онези които надвишават ограничението за ръст и/или тегло?

Понастоящем разполагаме с инверсионни продукти предназначени за хора с тегло над 135 кг. и ръст надвишаващ 2.0 м.

От какво пространство ще се нуждая?

Размерите в сгънато положение са: 0.5 м. x 0.74 м. x 1.68 м. Най-големият отпечатък от стъпка в разгънато положение (при най-висок ръст от 2.0 м.) е 2.21 м. x 0.74 м. x 2.16 м. Ще трябва да осигурите достатъчно свободно разстояние до тавана, мебелите и страничните наблюдатели.

Размери на инверсна лежанка Тийтър

Колко тежи инверсионната лежанка?

Лежанката TEETER е здрав, добре изграден уред от стомана за тежък режим на работа и тежи около 30 кг. в сглобен вид. Първоначално може да имате нужда от помощ за кашона, но щом като лежанката бъде монтирана и прибрана за съхранение, тя става по-лесна за преместване.

Лежанката EMBER тежи 23 кг

Сгъва ли се инверсионната лежанка?

Да, не се изисква никакво разглобяване! Размерите в сгънато състояние са: 0.5 м. x 0.74 м. x 1.68 м.

Изисква ли монтаж инверсната лежанка?

Да, но за разлика от много конкуретни модели, Тийтър пристига предварително монтирана почти на 85%. Включени са инструментите необходими за монтажа. Общото време трябва да бъде 20-30 минути. Инструкциите за монтаж и дискът за употреба ще ви направляват по време на този процес.

Инструкциите за монтаж и Ръководството за потребителя налични ли са в електронен формат?

Да, можете да свалите Инструкциите за монтаж и Ръководството за потребителя от нашия уебсайт.

Къде се произвеждат инверсионните лежанки и аксесоарите?


Каква е гаранцията на продукта?

Модела TEETER EP-950 Ltd. е обезпечен с пълна 5-годишна гаранция.

Лежанката EMBER е с гаранция от 1 година

УПОТРЕБА НА ПРОДУКТА

Има ли здравословни проблеми, които биха ми попречили да обръщам наопаки положението на тялото си?

Както при всяка нова програма за фитнес или упражнения непременно се консултирайте с вашия лекар преди да обърнете наопаки своето тяло.

Може ли да се правят упражнения в обратно положение на тялото?

Инверсната лежанка на Тийтър може да бъде изключителен инструмент за разтягане и спортуване! При тренировка „без усилие” просто се облегнете, отпуснете се и оставете гравитацията да свърши своята работа. За по-динамична тренировка лежанката за инверсия може да ви „заключи” при пълно преобръщане на тялото, за да можете да изпълнявате коремни преси, изправяне в седнало положение и прикляквания. Дискът за монтаж и употреба, който върви към инверсната лежанка от модел EP-950 Ltd. включва съвети за разтягане и упражнения. Освен това, допълнителният диск съдържащ Основни практики за здрав гръб на д-р Шон показва 20-минутен урок върху уреда.

Трябва ли да се преобърна на 90 градуса за да получа пълните ползи?

Не! Ползите започват още при по-малък ъгъл от 20 градуса. За да декомпресирате напълно своя гръбначен стълб, тренирайте при 60 градуса (ъгъла на задните крака). Ремъка на настройване на ъгъла позволява на потребителя да настрои лесно ъгъла на обръщане, за да не може никога да стигне по-далеч от желаното положение. Интересно е да се отбележи, обаче, че над половината от всички потребители на Тийтър редовно се преобръщат изцяло („заключване” на 90 градуса), защото им харесва начина по който се чувстват и се наслаждават на допълнителната свобода от движенията за разтягане и спортуване.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТИЙТЪР

Какво трябва да зная за вашата компания?

История на компания ТийтърТийтър е единствената компания, която произвежда инверсионно оборудване без прекъсване от 1981 година. Тийтър е лидер на пазара за инверсионно оборудване с първи в качеството инверсионни продукти за дома, клинично и търговско фитнес предназначение.

Тийтър е семеен бизнес. Роджер и Дженифър Тийтър са развивали бизнеса в продължение на почти три десетилетия преди да прехвърлят ежедневните операции на своята дъщеря Райли Тийтър Лейър, която почита тяхната професионална етика и упоритост и е направила Тийтър запазена марка като продължава да внедрява най-високите стандарти за качество в производството.

Служебните офиси на Тийтър се намират в Пуялуп в щата Вашингтон на около 20 минути източно от Такома и 40 минути на юг от Сиатъл. Изумителната гледка на връх Райниер, която се вижда от нашите прозорци ни напомня за това какви късметлии сме че живеем в северозападната част.

Кой е Роджър Тийтър?

Основателят на компанията - Роджър ТийтърКомпанията Тийтър е основана през 1981 г. от Роджър Тийтър и неговата съпруга Дженифър, които са вложили голяма част от живота си в обучението на хора по цял свят в ползите от инверсионната терапия.

Роджър чува за пръв път за обърнатото наопаки положение на тялото при турнир по водни ски. По това време той страдал от тежки проблеми с гърба в резултат от автомобилна катастрофа и професионалните последици от карането на водни ски. През най-тежките си сутрини Роджър е трябвало да пълзи до банята, за да облее гърба си с гореща вода, за да може да работи през деня. Носил е също така и огромна подпора с метални пръти, които са поддържали гърба му всеки път докато кара ски в продължение на 5 години! Най-накрая Роджър открива, че при обръщането на тялото наопаки той може да облекчи болката в гърба и да тръгне по пътя на възстановяването.

Роджър се е облагодетелствал токова много от инверсионната терапия, че решава да създаде компания свързана с производството на инверсионни продукти с високо качество. „Небето е пределът” (STL) навлиза на пазара на инверсионни продукти през 1981 г. с гравитационните ботуши с марка Hang Ups и инверсионните лежанки с изключително популярното име Teeter днес. Компанията Тийтър е близо три десетилетия и половина в този бизнес, известна по цял свят като лидер, иноватор и пионер в качеството на пазара на инверсионно оборудване.

Роджър Тийтър е дипломиран инженер от Университета в Уисконсин. Има повече от 50-годишен опит в разработването на уреди за фитнес и спорт. Освен инверсионните продукти той е ръководил компанията в над 200 проекта за разработването на нови продукти за други компании, включително много медицински и стоматологични продукти. Наскоро Роджър получи признание от Американската фондация за водни ски за приноса му в новаторския дизайн.

Колко често се използва лежанката?

Достатъчно е да висите по 5-7 минути на ден, от три до пет пъти седмично.

Инверсна лежанка Ембер

Цена: 399 лв.

Инверсни лежанки