болки в кръста

Знаете ли как да си помогнете бързо,  лесно и ефикасно при лечение на болки в гърба и кръста? Вече милиони хора от всички континенти са намерили отговора – чрез инверсни лежанки Тийтър.

Инверсната лежанка за рехабилитация Тийтър е домашен фитнес уред за упражнения при болки в гърба и кръста, който може да бъде особено полезен при  лечение на дискова херния, също така лечение и на стеноза.

Упражненията с лежанката способства за обновяване на ставите и дисковете, като освобождава напрежението в гръбнака, заздравява се основната мускулатура, успешно се намалява стресът.

Направете консултация с вашия лекар може ли да използвате лежанките Тийтър – ако няма някой здравословен проблем, който да възпира лежането под наклон или изобщо главата Ви да е насочена надолу, тогава се възползвайте от лежанките.

Само няколко минути упражнения на ден, от три до пет пъти на седмица са достатъчни, за да дойде естествено облекчение на болките в гърба, да се усетете по-гъвкави, с нова енергия.

Не мислете, че ще трябва да започнете активни упражнения още докато сте със силни болки.
В началото упражненията могат да бъдат „мързеливи“ – просто лягате удобно, заключвате механизмите и се отпускате, а земното притегляне започва да върши останалото.

инверсна лежанка ТЕЕТЕR ЕР-950

Освен това има варианти на задаване на наклона, под който ще лежите – 20, 40, 60 градуса, както и изцяло обърнати с главата надолу. Както вече споменахме, целта е да са освободи напрежението в гърба и кръста, като положителният ефект за това започва дори при по-малък ъгъл от 20 градуса.

При 60 градуса вече е постигната пълна декомпресия на гръбначния стълб. Може да бъдете напълно сигурни в настройката и контрола – зададете ли даден ъгъл, няма начин да се стигне по-далеч от желаното от вас положение.

Специалните ръкохватки позволяват да увеличите разтягането, да ги използвате за люлеене с минимално усилие, или  обръщане на тялото и спускане. Най-голяма свобода на движенията има при обръщане с главата надолу.

Лежанките Тийтър могат да се използват и за активни упражнения – прикляквания, коремни преси, изправяне в седнало положение.

Моделът ЕР-950 на инверсните лежанки Тийтър е предназначен за широк кръг потребители с различни физически данни. Моделът е за хора с височина от 1.46 до 2 метра и тегло до 135 килограма.

С лежанките Тийтър ЕР-950 ще сте улеснени е с монтажа – не се доставят предварително монтирани на близо 90%. Пълното сглобяване на пристигналата лежанка става за 20-ина минути, като има нужните инструменти, инструкции за монтаж и диск със съвети за употреба и упражнения. Гаранцията е 5-годишна, като покрива всички компоненти.

Ръководството за потребителите и инструкциите за монтажа ги има и на lejanki.bg.

Съхранението на лежанките Тийтър също е лесно. Прибира се буквално за секунди, като в сгънато положение става 71/41/168 сантиметра – размери, при които без проблем може да й се намери място.

За компания Тийтър е важно да знаете, че тя се води пионер в инверсионно оборудване – произвежда го 1981 година и е единствената до момента, която не е прекъсвала производство.

Тийтър е и лидер на пазара с производство на домашни инверсионни продукти, дори се използва в клинични центрове с цел рехабилитация, както и във фитнес вериги.
Доверете се на най-добрите!

 

https://lejanki.bg/vaprosi-i-otgovori/

 

https://www.youtube.com/watch?v=HiTxU0Mnj5Q