Моля, изберете продукт
Инверсна лежанка Ембер Инверсна лежанка Ембер
350.00 лв.
Поръчка на инверсна лежанка Тийтър EP 950 Инверсна лежанка Тийтър
949.00 лв.

Премахнете без усилия болките кръста!

Има различни начини за лечение на болките в гърба или кръста – с алопатичната медицина, с хомеопатия, с Аюрведа медицина, с йога практики. При тези различни варианти можем да си помогнем сами вкъщи лесно, бързо и ефикасно – само с по няколко минути на ден по няколко пъти седмично.

Още повече, че ако не се обърне внимание навреме и болезнените сковавания се окажат резултат от заболяване на гръбначния стълб, може да се стигне и до оперативно лечение, или обездвижване.

Жена използва инверсна лежанка Тийтър | Lejanki.bg

При тези болки има коварен капан. Човек лесно би могъл да се подведе, че всеки път са от нещо инцидентно от всекидневието. Те са често срещани и причините за тях може да са най-различни.
Можем да си мислим, че сме се „сецнали“ при рязко извъртане на тялото при работа или спорт; че сме се „сковали“ от еднообразната поза, седнали приведени пред компютъра, или пък изправени с еднообразни движения край машината на работа; от вдигане на тежко; дълго шофиране без смяна на позицията, че сме получили болката простудно от стоене на течение и т.н.

Трябва обаче да знаем и да си даваме сметка за реалностите. Още преди 40-годишна възраст при една четвърт от хората започват структурни изменения на гръбначния стълб – износване на дискове, намаляване еластичността на връзки и т.н., което създава риск от сериозно заболяване. След 40-годишна възраст това състояние започва да се наблюдава при 60 процента от хората.

Жена надолу с главата върху лежанка Тийтър | Lejanki.bg

Освен това през годините получаваме различи травми, които отшумяват, но с натрупването си водят до структурни изменения.
Ето защо е необходимо човек навреме да потърси лекарско предписание за лечение на болки в гърба и кръста.

Когато се консултирате с лекаря си, попитайте го може ли да използвате инверсните лежанки Teeter Hang Ups за упражнения при болки в гърба и кръста. Те са домашният фитнес уред, за който споменахме в началото, че помага лесно, бързо и ефикасно срещу болките в гърба и кръста.

У нас се предлагат два вида. Единият е лежанката Тийтър, САЩ. Другият вид е Ембер, чието производство е в китайските предприятия на компанията.

На Тийтър може да се доверите – говорим за лидера в инверсионно оборудване, който произвежда продукти и за дома, и за клинични центрове за рехабилитация, и за фитнес-салони. Това е единствената компания, която от 1981-а досега не е прекъсвала това си производство и категорично се е наложила на пазара.

Ако нямате здравни проблеми, заради които трябва да се възпрете, възползвайте се от лежанките на Тийтър. Те са подпомогнали и подпомагат милиони хора за лечение на болките в гърба и кръста, дискова херния, стеноза.

Този домашен фитнес уред позволява и „пасивни“ упражнения /без усилия/ за обновяване дисковете и ставите, и активни, които спомагат заздравяването на основната мускулатура, увеличаване на гъвкавостта, отърсване от стреса и вдигане на тонуса.

При лежанките се лежи с главата напред под някакъв ъгъл, зададен от вас, или направо се виси с главата надолу. Благотворното въздействие започва още при ъгъл под 20 градуса, а пълно освобождаване на напрежението в гръбнака се постига при 60 градуса.
Над половината от потребителите предпочитат да висят с главата надолу, защото така тялото им се освобождава за повече движения за разтягане и спортуване. Може да се изправяте в седнало положение, да правите коремни преси, прикляквания.

За да почувствате разликата, е достатъчно да ползвате лежанките от 5 до 7 минути на ден, три – пет пъти на седмица.

Lejanki.bg