Инверсни лежанки за домашна употреба | Лежанки Teeter

Знаете ли, че без усилия може да си помогнете много за лечението на болките ви в гърба и кръста? Ще си бъдете вкъщи, ще ви е удобно и спокойно, и няма да ви отнема много време. До седем минути дневно, от 3 до пет пъти в седмицата ще са достатъчни, за да почувствате разликата.

Гравитацията ще работи за вас, вие просто ще я използвате. Става дума за инверсната терапия и по-точно – за инверсни лежанки Тийтър. Те вече са  помогнали на милиони хора, които са имали проблеми с гърба и кръста. Помагат и сега, и ще помагат на още милиони, защото болките в гърба и кръста се срещат често.

Инверсни лежанки за домашна употреба | Лежанки Teeter

Попитайте лекаря си може ли да използвате инверсни лежанки Тийтър за упражнения при болки в гърба и кръста. Ако нямате заради някое заболяване забрана да висите надолу с главата или да лежите под някакъв ъгъл, възползвайте се от лежанките.

Те са фитнес уред с различни възможности. Може просто да си лежите под ъгъл, който зададете – 20, 40 или 60 градуса; позволява контролирано люлеене; можете да обърнете наопаки тялото си с главата надолу; може да се правят и по-интензивни тренировки – коремни преси, прикляквания, изправяне в седнало положение. При всичко това благотворният ефект започна още при ъгъл 20 градуса!

 

Същността на инверсната терапия е, че освобождава напрежението в гърба и кръста, способства за обновяването на дисковете и ставите. Затова е полезна при лечение на болки в гърба и кръста. Също така упражненията с лежанките Teeter подсилват основната мускулатурата – ставате по-гъвкави, позволяват по-активен, пълноценен живот. Част от цялостния ефект е и намаляването на стреса.

 

Инверсните лежанки Тийтър са полезни за успешна борба с дископатия, също така при лечение на стеноза. На практика това е и естествено, домашно решение за разтягане и спортуване, за по-здрав гръб и като цяло по-силно тяло.

 

Лежанката  модел EP-950 Ltd върви с диск за монтаж и употреба, който включва съвети за разтягане и упражнения. Има и диск с нагледен урок за практики за здрав гръб. От сайта на лежанките Тийтър можете да свалите ръководството за потребителя и инструкциите за монтаж.

 

Самите лежанки са лесни за употреба. Първо, те идват при вас близо на 90% монтирани, инсталирането й не отнема повече от 15-ина минути. Второ, след употреба се сгъва за секунди до много компактен размер –  71 на 41 на 168 сантиметра и това позволява лесно да й се намери място за съхранение. Самата употреба, както споменахме, също е лесна, позволява да получавате ползи даже без усилие!

Упражнения у дома при болка в кръста | Лежанки Teeter

Лежанката  модел EP-950 Ltd е подходяща за огромен брой потребители – с тегло до 135 килограма и ръст от 1,46 до 2 метра! Гаранцията й е 5 години и е пълна – за всички компоненти.

 

Гарантирайте си сигурен ефект при лечението на болки в гърба или кръста, доверете се на световната марка Тийтър! Това е единствената компания, която произвежда инверсионно оборудване без прекъсване от 1981 година.

 

Тийтър е лидер в качеството и водеща на пазара, като произвежда  инверсно оборудване както за домашни условия, така и за клинични центрове, и за фитнес зали.

Възползвайте се и вие!

https://www.youtube.com/watch?v=HiTxU0Mnj5Q