Основателят на компанията – Роджър Тийтър

Инверсна лежанка

Ходихте ли на лекар да видите какви са ви тези болки в кръста? Не ги пренебрегвайте! Възможно е те да сочат начало на заболяване, за което ако не вземете мерки навреме, може да се стигне до операция. И даже до инвалидност!
Същото важи и ако получавате болки в гърба. Като се консултирате с доктора, разберете може ли да ползвате инверсната терапия и по-точно инверсни лежанки Тийтър. Уточнете с лекаря имате ли някой здравословен проблем, заради който не можете да използвате лежанките – да ви е противопоказно да висите с главата надолу например или да лежите наклонени под някакъв ъгъл. Ако нямате такъв проблем и може да използвате лежанките – възползвайте се, те ще ви помогнат много, както са помогнали на милиони хора. Инверсните лежанки Тийтър са много подходящи за упражнения при болки в гърба и кръста.

Ако тренирате с тях дори само по няколко минути на ден, това ще ви помогне за успешното лечение на болката в кръста и гърба. Бързо ще почувствате облекчение, дори да висите само 3-5 пъти през седмицата по 5-7 минути дневно.
Благотворното им влияние започва още от 20 градуса наклон, а при 60 градуса гръбнакът вече се освобождава напълно от напрежението. Може да задавате различни ъгли на ротация и да се люлеете с минимално усилие при зададен контрол на люлеенето. Освен че са полезни за ефикасна борба с различни заболявания – при лечение на дископатия или лечение на стеноза, да речем, инверсните лежанки Тийтър са позволяват чудесен фитнес за общо заздравяване на мускулите, по-добра гъвкавост на тялото, подобряване на състоянието на ставите, освобождаване от стреса. Може да зададете пълно преобръщане и да правите коремни преси, да се изправяте седнали, да правите прикляквания. Анкетите показват, че повечето клиенти избират висенето надолу с главата и са много доволни от резултатите.Инверсна лежанка EP 950
За качеството е достатъчно да споменем само едно нещо. Специализираният екип който оценява инверсните лежанки от топ марките според международните изисквания, е определил продуктите Teeter Hang Ups като номер едно във всички категории!

Трябва да знаете и още нещо за инверсните лежанки Тийтър. Те са създадени от
Роджър Тийтър. Той самият е имал големи проблеми с гърба и кръста след преживяна катастрофа, а понеже професионално карал водни ски, имал и последици и от това.
Години търсил лек от болката, имал е моменти, които сутрин пълзял до банята, за да се облива с гореща вода, за да може да започне деня що-годе без болки. Той научил за инверсната терапия, пробвал тя му помогнала не само срещу болката, а и на над 70-годишна възраст да може да кара сърф! Инженер с над 50-годишен стаж в разработките на спортни и фитнес уреди, Роджър Тийтър направил лежанките, превърнал ги в семеен бизнес и вече три десетилетия и половина е лидер в инверсионното оборудване. При което продуктите се усъвършенстват постоянно.
Лежанките Тийтър са лесни за употреба, монтажът им е бърз – по-малко от 15 минути, защото лежанките идват при клиента 90% сглобени, с петгодишна пълна гаранция. Прибирането пък е за секунди. Има диск с указания и напътствия, както и с демонстрационен урок за ползването.
Просто и лесно – отървете се от болките в гърба и кръста с инверсните лежанки Тийтър!

https://www.youtube.com/watch?v=HiTxU0Mnj5Q